32ste vakcursus PAO Trois Vallées

van 4 tot 11 januari 2025

Tour de destruction!

17 punten
Cursus inhoud

Barsten, niet genezen parodontitis apicalis, slijtage met schijnbaar ongrijpbaar verlies van  glazuur en dentine als gevolg, pulpa’s in nood, en dan nog een hoop dingen die in de weg zitten als stiften, vulmaterialen, ledges en fausse routes, de algemene gezondheid om rekening mee te houden en niet te vergeten, wat vindt de patiënt er zelf van…….

Maar, misschien blijkt de crack niet altijd het einde, kunnen obstructies worden weggenomen , beslissingen samen gemaakt met goede argumenten en tandmateriaal aangevuld. Het is een fantastische gelegenheid om na deze week veel moeilijkheden van de zonnige kant te bekijken!

Cursustijden
  • zaterdag 18.00 uur welkomst borrel
  • zondag t/m vrijdagochtend van 8.00-10.00 uur en zo, ma, di, wo van 17.30-19.30 uur cursus.

’s Avonds kunnen partners bij de cursus meekijken en luisteren.

Cursustijden kunnen weersafhankelijk aangepast worden.

Donderdagavond zal er een spetterende feestavond georganiseerd worden met live karaoke, muziek en lekker uit je dak gaan!

Aftrekbaarheid cursus

Deze cursus voldoet aan de fiscale eisen voor nascholing in het buitenland.

Maak kennis met onze sprekers

Machteld Siers

Machteld Siers heeft tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit van 1990-1996. Daar behaalde zij tevens haar Master of Science. Zij werkt vanaf 1999 tot op heden als tandarts docent aan de Radboud Universiteit. En vanaf 2010 werkt zij als tandarts-endodontoloog bij praktijk XQdent in Zeist.
Met Aukje trekt zij volle zalen door het gehele land en weet als geen ander tandartsen te inspireren met mooie verhalen over traumatologie en endodontie. Gezamenlijk zult u een heel boeiende en vooral op de praktijk gerichte cursus mee gaan maken, waar u direct mee aan de slag kunt in uw eigen praktijk.

Niek Opdam

Niek Opdam, afgestudeerd als tandarts in 1980 is als Universitair Hoofddocent verbonden aan het Radboud UMC Nijmegen. Naast het geven van onderwijs doet hij onderzoek op het terrein van de restauratieve tandheelkunde met als speciale aandachtsgebieden restauratief werk in de algemene praktijk, secundaire cariës en ernstige gebitsslijtage.
In 1998 promoveerde hij op een proefschrift met als titel "Clinical procedures for posterior composite restorations". Van zijn hand zijn meer dan 135 artikelen in internationale tijdschriften. Hij was spreker op diverse internationale congressen over de gehele wereld. Niek Opdam heeft een parttime verwijspraktijk met als differentiatie de adhesieve tandheelkunde in Den Bosch.

Aukje Bouwman

Aukje Bouwman heeft tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen van 1994-2000. Van 2002-2005 behaalde zij haar Master of Science aan de ACTA. Vervolgens ging ze als tandarts-endodontoloog aan het werk in de praktijk voor Endodontologie in Nijmegen en daar werkt zij tot op heden.
Samen met haar mede docent Machteld Siers verzorgen zij vele cursussen door het gehele land en na het volgen van hun cursussen zult u met een schat aan praktische informatie in de praktijk aan de slag kunnen.

Zien we jou bij de cursus?

Aanmelden