29ste vakcursus PAO Trois Vallées

van 8 tot 15 januari 2022

Digitaal is viraal!

Maak kennis met onze sprekers

Freek Gols Linthorst

Freek Gols Linthorst studeerde in december 2016 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens de opleiding dacht hij altijd MKA-chirurg te willen worden, tot hij in zijn laatste jaar de mogelijkheden en uitdagingen ontdekte binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Dit is verenigbaar met zijn passie voor schilderen en tekenen en dit probeer hij te laten zijen in zijn dagelijks werk.
Daarnaast streeft hij naar duurzaamheid van zijn restauraties, waarbij hij de principes van biomimetische tandheelkunde toepast.
Freek is werkzaam bij Staas & Bergmans in Den Bosch en bij ACCT in Amsterdam.

Maarten de Beer

Maarten de Beer studeerde in december 2016 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na zijn opleiding heeft hij als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt. Hij werkt momenteel als ZZPér in twee groepspraktijken en zijn aandachtsgebied ligt met name bij de restauratieve tandheelkunde. Het is zijn doel en passie om bij alle behandelingen naar de hoogste kwaliteit te streven en om restauraties onzichtbaar te maken in de mond. Hij maakt veel gebruik van fotografie voor het vastleggen van zijn werk. Naast zijn werkzaamheden is hij coluimnist voor Dentista Magazine, redacteur bij het vakblad TP en key opinion leader voor Kulzer.

Tristan Staas

Tristan Staas is in 1988 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Samen met zijn vrouw, richtten zij drie praktijken op Den Bosch: Staas en Bergmans Zorgvooruwmond. Hiermee bieden zij algemene- en esthetische tandheelkunde, implantologie en orthodontie: een samenwerkingskliniek bestaande uit verschillende tandspecialisten die in teamverband patiënten behandelen die complexe therapie nodig hebben. Tristan heeft zijn praktijk en onderwijsbelangen gericht op immediate implant placement in de esthetische. Hij geeft instructies aan collega's over directe vervangingen, esthetische oplossingen en het gebruik van 3D-technieken, en doet onderzoek naar deze procedures en langetermijnresultaten in samenwerking met de RUN, de UMG en de RUG.

Inhoud van de cursus

Digitaal is viraal heeft op het aller laatste moment een totaal andere wending gekregen. Door ziekte in het originele docenten team hebben we op het allerlaatste moment een geheel nieuwe groep docenten aan moeten trekken, omdat de originele groep docenten hun cursus in januari 2022 niet meer zal kunnen geven. De docenten van de Karma groep vonden het een hele eer om bij PAO Trois Vallées voor u hun verhaal te mogen vertellen en zij staan te trappelen om u alles te demonstreren en u uw skills te laten oefenen door middel van handson trainingen.

Tijdens de cursus verzorgen Freek Gols Linthorst en Maarten de Beer 3 dagen theorie, live demonstraties en hands-on trainingen op het gebied van biomimetische tandheelkunde!

De eerste dag staat in het teken van lezingen over de basics van biomimetrische tandheelkunde – hoe kan je de biomechanische, structurele en esthetische integriteit van verzwakte gebitselementen herstellen met state of the art hechttechnieken en materiaalkeuze.

Op de tweede dag zal een rubberdam theorie en hands-on plaatsvinden voor beginners en gevorderden waarbij ook tips gegeven zullen worden over het gebruik van matrixes onder rubberdamisolatie.

Op de laatste dag vinden theorie en hands-on plaats over functionele morfologie,  esthetiek en layering bij posterior composietrestauraties. Na deze cursussen zult u de basics beheersen voor het maken van maximaal adhesieve, fraaie, functionele composietrestauraties onder rubberdam.

U zult uitgebreid aan de slag gaan met de geleerde theorie om dit vervolgens mee naar huis te nemen om hiermee enthousiast in de praktijk aan de slag te kunnen gaan.

Zien we jou bij de cursus?

Aanmelden